I mea e komo pono ai i nā kinoea ʻino i loko, ʻo cholrophytum nā pua mua i hiki ke ulu i nā hale hou.Ua ʻike ʻia ʻo Chlorophytum ʻo ka "hoʻomaʻemaʻe" i loko o ka lumi, me ka ikaika o ka formaldehyde absorption.

He lāʻau ʻōmaʻomaʻo maoli ka aloe e hoʻonani a hoʻomaʻemaʻe i ke kaiapuni.ʻAʻole ia e hoʻokuʻu wale i ka oxygen i ke ao, akā e hoʻopili pū i ke kalapona i loko o ka lumi i ka pō.Ma lalo o ke kūlana o ke kukui 24-hola, hiki iā ia ke hoʻopau i ka formaldehyde i loko o ka lewa.

news_imgs01

Agave, sansevierʻO ia a me nā pua ʻē aʻe, hiki ke hoʻopaʻa i ka ʻoi aku ma mua o 80% o nā kinoea ʻino i loko, a loaʻa pū kekahi mana absorption super no formaldehyde.

news_imgs02

Hiki i ka Cactus, e like me ka echinocactus grusonii a me nā pua ʻē aʻe, ke komo i nā kinoea ʻona a me nā mea ʻino i hana ʻia e nā mea hoʻonaninani e like me formaldehyde a me ka ether, a hiki ke komo pū i ka radiation kamepiula.

news_imgs03

He akamai ʻo Cycas i ka hoʻomoʻa ʻana i ka pollution benzene i loko, a hiki iā ia ke hoʻoheheʻe i ka formaldehyde i loko o nā kāpeti, nā mea insulating, plywood, a me ka xylene huna ʻia i loko o nā kiʻi kiʻi e pōʻino i nā puʻupaʻa.

news_imgs04

Hiki i ka Spathiphyllum ke kānana i ke kinoea ʻōpala i loko, a loaʻa kekahi hopena hoʻomaʻemaʻe ma ka helium, benzene a me formaldehyde.No ka mea, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o ka ozone, waiho ʻia ma ka ʻaoʻao o ke kinoea kīhini, hiki ke hoʻomaʻemaʻe i ka ea, hoʻopau i ka ʻono kuke, ʻeleʻele a me nā mea maʻalahi.

news_imgs05

Eia kekahi, hiki i ka rose ke komo i nā kinoea ʻino e like me ka hydrogen sulfide, hydrogen fluoride, phenol, a me ka ether.Hiki iā Daisy a me Dieffenbachia ke hoʻopau pono i ka pollution o trifluoroethylene.Hiki i ka Chrysanthemum ke komo i ka benzene a me ka xylene, e hōʻemi ana i ka pollution benzene.

Pono ka mahi pua i loko e koho i nā ʻano like ʻole e like me nā pono maoli.ʻO ka maʻamau, pono ia e hahai i nā loina no ka hoʻokuʻu ʻole ʻana i nā mea ʻino, mālama maʻalahi, ʻala maluhia, a me ka nui kūpono.Akā, e hoʻomaopopo ʻia ʻo pls ʻoiai ʻoi aku ka maikaʻi o nā pua i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ea, ʻo ke ala maikaʻi loa e hoʻomaʻemaʻe ai i ka ea ʻo ia ka hoʻoikaika ʻana i ka ea a hoʻololi i ka ea o loko.


Ka manawa hoʻouna: Mar-19-2021