Ma waho aʻe o ka nani, ʻo ka hoʻonohonoho mea kanu i loko o ke keʻena he mea nui loa no ka hoʻomaʻemaʻe ea.Ma muli o ka hoʻonui ʻia ʻana o nā lako keʻena e like me nā kamepiula a me nā mākaʻikaʻi, a me ka piʻi ʻana o ka radiation, he mea nui e hoʻohana i kekahi mau mea kanu i loaʻa ka hopena nui i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ea a he nani loa.

1. Scindapsus:

He kūpono loa no ka mahi ʻana i ke keʻena, hiki i ka lepo a i ʻole hydroponic

E mālama: ʻAʻole pono ke anu a ʻike ʻole i ka lā.Pono e hoʻololi i ka wai i kēlā me kēia 2-3 lā no ka hydroponics.

scindapsus

2. ʻO Chlorophytum

Hiki ke hoʻohana ʻia no ka hydroponics a i ʻole ka mahi ʻāina.He maikaʻi loa ka hopena o Chlorophytum e hoʻomaʻemaʻe i ka ea.

Hoʻomalu: ʻAʻole hiki ke ʻike ʻia ʻo Chlorophytum i ka lā pololei, ka mahana kūpono no ka ulu ʻana: 15-25°C.E hoʻonui i ka wai i ka pūnāwai a me ke kauwela, e pīpī i ka wā maloʻo ka ea o loko, a emi ka wai i ka hāʻule a me ka hoʻoilo.No ka mahi ʻana i ka lepo, e koho i ka lepo one ākea.

chlorophytum

3. Ivy

Hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i nā kinoea ʻino o loko e like me benzene a me formaldehyde, e lawe mai i nā pono nui i ke olakino kanaka.

'Ōlelo Aʻo: Mai wai pinepine.Pono ʻoe e kali a maloʻo ka lepo o ka ipuhao ma mua o ka hoʻoinu ʻana, a hoʻoinu pono.Makemake i ka malu, ʻaʻole pololei ka lā.

Ivy

4. Sansevieria

ʻO kahi go-getter e hoʻopau i ka formaldehyde a me nā kinoea ʻino i loko, kūpono loa ia no nā keʻena hou i hoʻoponopono hou ʻia a me nā hoa hāpai e kanu.

ʻO ka mālama ʻana: ʻoi aku ka nui o ka wai i ka puna a me ke kauwela, emi i ka hāʻule a me ka hoʻoilo, a mai hōʻike i ka lā.

ʻO Sansevieria

5. Bʻoston fern

ʻO ka deodorization maikaʻi loa i nā ferns.

E mālama: e like me ka mahana a me ka haʻahaʻa, ke kanu ʻana e hōʻoia i ka haʻahaʻa, hiki ke pīpī pinepine i ka wai ma nā mea kanu, ʻaʻole pololei ka lā.

ʻo Boston fern

6. Neottopteris nidus

He pōkole a pololei ka rhizome, ʻoʻoleʻa a paʻa ka paʻa me nā aʻa fibrous spongy nui, hiki ke komo i ka nui o ka wai.

E mālama: ʻOi aku ka maikaʻi o ke kū'ē kū'ē, a hiki ke waiho ʻia ma kahi ʻaʻohe mālamalama o loko.

neottopteris nidus

7. Lithops

Hiki ke hoʻokuʻu ʻia ka oxygen i ka pō, a maikaʻi loa ka hopena pale radiation.

E mālama: ʻOi aku ka maikaʻi o ka loaʻa ʻana o ka mālamalama ikaika, mai wai nui, a ua lawa ka pinepine o hoʻokahi manawa i ka pule.

lithops

8. Hydrocotyle verticillata

ʻOmaomao maikaʻi loa ke nānā aku!

E mālama: e like me ka māmā a me ka wai, maikaʻi loa ka wahi o ka hema, holoi pinepine i nā lau o kahydrocotyle vulgaris, mālama i nā lau i ʻulaʻula, a i kekahi manawa e pīpī i ka wai.E hoʻomanaʻo e hoʻoinu i ka lepo i ka wā maloʻo, a e hoʻoinu pono.

hydrocotyle verticillata

9. Kalanchoe

He lōʻihi loa ka wā pua, a momona a ʻōmaʻomaʻo nā lau, he nani loa.

E mālama: Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka hydroponics a i ʻole ka mahi ʻāina.Pono ka Hydroponicshoʻonā meaʻai hydroponic.Makemake ʻo ia i kahi ʻano lā, ʻoi aku ka maikaʻi o ka lā pololei.

kalanchoe

10. Sedum rubrotinctum 'Roseum'

ʻO ka hopena o ka hoʻokuʻu ʻana i ka oxygen a me ka pale ʻana i ka radiation ka papa mua.

Nānā: ʻoi aku ka nui o ka lā a me ka liʻiliʻi o ka wai.

sedum


Ka manawa hoʻouna: Feb-16-2022